Jdi na obsah Jdi na menu
 


PedrosGame

 Pedro, vlastním jménem Petr Florián, se narodil a vyrůstal v Plzni. Prošel gymnáziem, semestrem školy vysoké a absolvoval vyšší školu odbornou v Plzni.[5] Nejdříve dělal práci, kterou studoval, poté se stal podnikatelem, později v roce 2015 se začal naplno věnovat YouTube.[5][6] Je ženatý a má dva syny, starší se jmenuje Kryštof.[6]

Kanál si Pedro vytvořil sám a nikdo ho k tomu nepřiměl, vznikl v 5. lednu roku 2012.[6]

12. ledna téhož roku nahrál na svůj kanál první video, začínal s let's play z Minecraftu, díky kterým se nejvíce proslavil.[7] Natáčel dále například hry Mafia IISporeThe Sims 3. Později si založil dva další kanály – PedrosFun a PedrosVoice. Na PedrosFun nahrává spíše videa ze života nebo o sportu, na PedrosVoice nahrává cover verzeznámých písní. Začátkem prosince 2017 překročil hranici třičtvrtě milionu odběratelů. Často spolupracuje s dalšími českými youtubery, jako je HouseGEJMR nebo MarweX.

Na konci roku 2015 Petr ponechal své dosavadní práce a naplno se začal živit YouTubem, v létě roku 2016 se vydal se třemi dalšími YouTubery do USA. Spolupracuje též se společností Škoda Auto, například při testování nových vozidel.

Pravidelně se také účastní youtubového festivalu Utubering a dalších.[8]

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář